Om Profish

Vi på Profish sätter alltid dig som kund främst. Vi ska vara lätta att ha och göra med och vi vet att vår framgång bygger på att du blir nöjd. Vi vill alltid försöka göra det där lilla extra och tar alltid kontakt med våra kunder om det skulle vara något problem. Vi tipsar gärna om andra alternativa produkter samt berättar om nyheter och annat som kanske kan vara bättre än det du beställt. Vi vill helt enkelt att du ska vara mer än nöjd – för är du nöjd så återkommer du till oss.

Vår ambition är att hela vårt sortiment ska kännetecknas av hög kvalitet – oavsett prisläge. Och att du som kund alltid ska känna att du får mycket god valuta och maximal fiskeglädje för dina pengar. Vi säljer helt enkelt ingenting vi inte skulle använda själva.

Profish grundades 2015 med målet att bli skandinaviens ledande leverantör av fiskeprodukter. Vi försöker ha allt du kan tänkas vilja köpa på lager. Men vi har tyvärr inte allt ännu. Så det kan hända att du inte hittar det du söker. I så fall vill vi att du ska veta att vi vill göra allt i vår makt för att du ska få rätt grejer från oss. Säg till här i så fall. Vi lovar då att ta hem din önskade vara. Och inte bara det: Som tack för ditt tips och tålamod (det kan ju ta lite längre tid) får du som klubbmedlem köpa din vara till ett pris som är minimum 15 % lägre än ordinarie (din Klubb-rabatt + 10 % tack-rabatt). Om du inte redan är medlem blir du det här.Profish logo

Profish Nordic AB

Prästkragens väg 15

13245 Saltsjö-Boo

0770-820 150

Organisationsnummer: 559010-6927