Om Cookies

Hantering av cookies och personuppgifter på Profish.se

Vi på Profish respekterar och värnar om den personliga integriteten för alla som besöker våra webbsidor. Informationen som samlas in om dig används dels för att vi ska kunna uppfylla dina önskemål, men även för att förbättra våra produkter och tjänster. Detta gör vi genom att använda informationen på ett lämpligt sätt.

Informationen behandlas i enlighet med gällande lagstiftning avseende personligt integritetsskydd.

Du har rätt att få veta vilken information som finns lagrad om dig och att kunna korrigera den vid behov och du har även rätt att kräva att vi inte använder oss av informationen. Vi kommer att göra allt för att uppfylla dina önskemål.

Cookies används och definieras enligt följande:

Nödvändiga cookies

Webbplatsen kommer bara:

  • Spara de produkter du lagt i kundvagnen under tiden du besöker webbplatsen.
  • Komma ihåg information från sida till sida för att möjliggöra komplettering av formulär.
  • Ge statistik om hur vår webbplats används.

Sajtförbättringar

Webbplatsen kommer också:

  • Se till att webbplatsen ser konsekvent ut.
  • Läsa av information för att särskilja nya och återkommande besökare.
  • Komma ihåg om vi redan har frågat dig om du vill fylla i ett undersökningsformulär.

Sociala medier

Webbplatsen kommer även:

  • Dela information för att göra annonseringen mer relevant för dig.

Om cookies
Profish.se innehåller cookies. En cookie är en textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Det finns två kategorier av cookies. Den ena kategorin sparar en fil permanent på din dator. Den andra kategorin av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du är inne och surfar, skickas den här cookien mellan din dator och servern för att koppla information, som exempelvis vilket login-namn du använder. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare. Genom att ställa in webbläsaren kan du undvika att ta emot cookies. Detta kan dock göra att sajten inte fungerar på ett fullgott sätt. Hur du stänger av cookies beror på vilken webbläsare du använder. Läs under ”Hjälp” eller motsvarande meny i din webbläsare för instruktioner.

Personuppgifter
Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med stor respekt för våra kunder. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen (PUL), SFS 1998:204 som bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU. Vi lämnar inte ut eller säljer vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kunder. Vi inhämtar bara den information som vi behöver för att kunna behandla din order och fullfölja vår leverans samt för att kunna kommunicera med dig på de sätt du godkänt, t ex med nyhetsbrev och riktade erbjudanden.