Profish kundklubb

Gå med i vår kundklubb och få förmåner på alla dina köp i butiken och på profish.se!

  • 5% rabatt på våra redan låga priser dras direkt på alla dina köp - undantaget vissa specialerbjudanden samt utförsäljiningar som t ex Black Friday och liknande.

Anmäl dig här redan idag. Förutom bättre priser kommer du få ha förtur till specialerbjudanden, utförsäljningar och event, möjlighet att specialbeställa varor och mycket annat. Vi är tacksamma om du vill fylla i så mycket som möjligt i anmälningsformuläret, så att vi kan skicka relevant information till dig.

Till anmälan

Personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med stor respekt för våra kunder. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen (PUL), SFS 1998:204 som bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU. Vi lämnar inte ut eller säljer vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kundklubbsmedlemmar. Vi inhämtar bara den information som vi behöver för att kunna behandla din order och fullfölja vår leverans samt för att kunna kommunicera med dig på de sätt du godkänt, t ex med nyhetsbrev och riktade erbjudanden.