Profish kundklubb

Gå med i vår kundklubb och få förmåner på alla dina köp i butiken och på profish.se!

  • 5% rabatt på våra redan låga priser dras direkt på alla dina köp - undantaget vissa specialerbjudanden samt utförsäljiningar som t ex Black Friday och liknande.

Anmäl dig här redan idag. Förutom bättre priser kommer du få ha förtur till specialerbjudanden, utförsäljningar och event, möjlighet att specialbeställa varor och mycket annat. Vi är tacksamma om du vill fylla i så mycket som möjligt i anmälningsformuläret, så att vi kan skicka relevant information till dig.

Till anmälan

Hantering av personuppgifter
Alla personuppgifter som du lämnar till oss hanteras med stor respekt. Vårt sätt att samla och lagra information följer GDPRs regler och riktlinjer som är på gemensamt beslutade inom EU.

Vi inhämtar bara den information som behövs för att vi ska kunna behandla din order och fullfölja vår leverans, samt för att kunna kommunicera med dig på de sätt du godkänt, t ex med nyhetsbrev och riktade erbjudanden. Den information som sparas är namn, leveransadress, e-postadress och telefonnummer. När du handlat i vår webbshop sparas även uppgifter om vad du köpt, både för att kunna hantera eventuella reklamationsärenden och för vår redovisning.

Vid betalning kommer en extern betalningsfömedlare, i vårt fall Klarna, att få information om dig. Har du frågor kring hur Klarna behandlar din information måste du kontakta dem .

Profish Nordic AB lämnar inte ut eller säljer vidare de personuppgifter som vi inhämtar från våra kunder till tredje part utan att i förväg inhämta ditt godkännande.